Online marketing voor jouw bedrijf

Er zijn veel mogelijkheden om via online marketing de relevante doelgroep te bereiken.
Op basis van de unieke voordelen van jouw bedrijf kunnen we potentiële klanten bereiken en zorgen voor relevante bezoekers die overgaan tot actie op jouw website. Start ook met een effectieve invulling van online marketing.
We maken graag een keer vrijblijvend kennis om de mogelijkheden te bespreken voor jouw bedrijf.

Diensten

Google Ads

Bij LOOP Online zijn we gecertificeerde Google Ads experts.
Doordat onze kennis altijd up-to-date is tezamen met onze ervaring zorgt voor een gedegen aanpak van jouw Google Ads campagnes.
Lees meer over onze Google Ads aanpak.

Google shopping campagnes

Met de juiste Google Shopping campagnes haal je meer omzet uit jouw webshop!
Het inzetten van Google Shopping advertenties heeft verschillende voordelen. Door het tonen van productnaam, product afbeelding en prijs krijgt men veel informatie over jouw product, voordat er op de advertentie geklikt wordt. Hierdoor neemt de kans toe dat bezoekers overgaan tot een bestelling.
Lees hoe wij jouw webshop kunnen helpen met Google Shopping campagnes.

YouTube video campagnes

Met een YouTube video campagne kunnen promotievideo’s van jouw bedrijf getoond worden op YouTube, voor andere video’s, op specifieke kanalen waar de doelgroep zich bevindt. Door te adverteren met een video kun je de boodschap naar de doelgroep nog beter overbrengen.
Hoe wij YouTube advertenties in kunnen zetten voor jouw bedrijf? Lees meer.

Google Ads Display campagnes

Google Display campagnes geven de gelegenheid om getoond te worden met een banner op websites waar de doelgroep aanwezig is. Hierbij kan gedacht worden aan websites die gaan over specifieke onderwerpen, ook is het mogelijk om specifieke websites te selecteren die aansluiten bij de doelgroep. Met Display banners vergroten we de naamsbekendheid van jouw bedrijf.

Meer weten? Lees onze blog!

Social media campagnes

Het dagelijks gebruik van social media blijft toenemen. Dankzij de gerichte targeting die mogelijk is en de relatief lage kosten om te adverteren maken deze kanalen zeer lucratief voor bedrijven. Profiteer nu ook van de vele mogelijkheden met Facebook, Instagram, Pinterest en LinkedIn.
Bekijk hoe wij social media campagnes voor jou kunnen inzetten.

 

 

Bing advertising

Maak jouw bedrijf optimaal vindbaar via advertenties in de Bing zoekmachine. We zetten effectieve SEA (search engine advertising) campagnes op die passen bij jouw strategie.
Lees meer over het adverteren in de Bing zoekmachine en de nieuwste update over het adverteren met Bing Shopping campagnes.

E-mail campagnes

Met e-mail campagnes in Mailchimp bereik je bestaande klanten in de juiste fase van de klantreis én nieuwe potentiële klanten. Hoe wij dit aanpakken? Lees meer.

Conversie optimalisatie

Laat de bezoekers van jouw website meer waardevolle acties ondernemen tijdens hun bezoek. Hiervoor maken we gebruik o.a. gebruik van de tools Hotjar en Google Optimize.
Meer over het A/B testen met Google Optimize is te lezen in onze blog!

Advies ontvangen over online marketing?

Vul het formulier in om in contact te komen met een van onze specialisten.  We adviseren je graag over de diverse mogelijkheden zodat je een duidelijk beeld hebt van de mogelijkheden voor jouw bedrijf.