fbpx

Adverteren met LOOP Online

Bereik jouw doelgroep online & versla de concurrentie!

LOOP Online

Wij zijn LOOP Online

LOOP Online is opgericht door Nicole en Kristian in 2017. Met samen meer dan 11 jaar ervaring bij online marketingbureaus en te hebben gewerkt voor Google, weten we waar bedrijven naar op zoek zijn in een online marketing partner. Bij LOOP Online zetten we met plezier een extra stap voor onze klanten.

Nicole-en-Kristian-LOOP-Online
Kristian en Nicole

De naam LOOP Online…
Onze naam LOOP (Engels, spreek uit als: loep) Online verwijst naar het “ongoing” proces van marketingactiviteiten waarbij we kijken naar de online touchpoints in verschillende fases van de customer journey. Touchpoints bestaan uit interactiemomenten tussen jouw bedrijf en de doelgroep. Dit varieert van het zien van een banner, het klikken op een tekstadvertentie, het liken van een post op Facebook tot het aanvragen van een offerte op de website. Al deze online touchpoints tezamen vormen de online marketing LOOP.

De customer journey is een belangrijk onderdeel van onze werkwijze. Met onze aanpak laten wij jouw bedrijf op het juiste moment zien aan je doelgroep, in alle fases van de customer journey. Vandaar dat de “infinite / endless” loop ook als symbool onderdeel uitmaakt van het logo van LOOP Online.

Onze ambitie
Een betrokken sparringpartner met diverse marketing specialisaties, dat is hoe onze klanten ons zien en dat is ook precies waar onze kracht ligt. Veel online marketingbureaus hebben specialisten die jouw bedrijf kunnen helpen maar lang niet al deze online marketingbureaus hebben specialisten die volledig betrokken zijn bij jouw bedrijf. Wij weten uit ervaring dat dit voor veel bedrijven een irritatie is, ze voelen zich 1 van de vele klanten. Een samenwerking met LOOP Online is kiezen voor betrokken online marketing specialisten die zich echt verdiepen in jouw bedrijf.

Wat ons speciaal maakt?

110% inzet

We doen de online marketing voor jouw bedrijf alsof het ons eigen bedrijf is, we zetten ons voor 110% in. We zijn betrokken en flexibel, we begrijpen dat je geen week wilt wachten voordat aanpassingen in je campagnes zijn doorgevoerd.

Transparantie

Wij zijn transparant met betrekking tot de gedane werkzaamheden en resultaten. Juist omdat wij ons voor 110% inzetten voor jouw bedrijf hebben we niets te verbergen.

Geen contracten

Wij gaan voor een samenwerking waar je zo blij mee bent dat je niet wilt stoppen. Wij zijn van mening dat een samenwerking van beide kanten als waardevol moet worden ervaren en streven dan ook naar een langetermijnrelatie.

1 vaste contactpersoon

Kies je voor een samenwerking met LOOP Online, dan zullen wij je contactpersoon zijn vanaf het begin. Wij bepalen samen met jou de doelstellingen, voeren zelf alle online marketing werkzaamheden uit om die doelstellingen te behalen en zullen sparren met je over wat beter kan. Geen wisseling in contactpersonen.

Onze missie en ervaringen
Onze missie is MKB bedrijven en webshops te helpen bij het verbeteren van hun online positionering, om op die manier een bijdrage te leveren aan het behalen van hun marketing- en bedrijfsdoelstellingen.

Online marketing is belangrijk voor ieder bedrijf, de manier waarop online marketing ingezet moet worden is erg verschillend per bedrijf. MKB bedrijven waar wij veel ervaring mee hebben en waarvoor wij werken zijn actief in de automotive (auto’s, motoren, scooters), fietsbranche, onroerend goed (makelaars en inrichting van onroerend goed; vloeren, overkappingen, kantoormeubelen) en de recreatiebranche. Daarnaast hebben wij veel ervaring met online marketing voor webshops.

Deze ervaring in combinatie met het voortdurend blijven ontwikkelen van onze online marketing kennis, zorgt ervoor dat wij de online campagnes inzetten die het beste passen bij jouw bedrijf!

Wil jij weten waar wij onze klanten mee helpen?
Lees de online marketing vraagstukken die onze klanten hebben!

Heb jij een MKB bedrijf?

Heb jij een webshop?

Nicole LOOP Online webshop flipover

En verder… waar geloven wij in?

 • Realistische inschattingen en adviezen
  • Geen valse beloftes op voorhand die later toch niet haalbaar blijken te zijn.
 • 1 maand opzegtermijn
  • We werken graag voor & met onze klanten samen aan een online groei en geloven in een langetermijn relatie. Mocht je om bepaalde redenen geen diensten meer willen afnemen dan vinden wij dat je niet “vast moet zitten” vanwege een contract. Wij geloven erin dat we onze meerwaarde voortdurend aan klanten laten ervaren.
 • Krachtige combinatie van kennis + ervaring = effectief
  • Naast de jarenlange ervaring die we hebben in de online marketing blijven we ons voortdurend ontwikkelen. Dit is essentieel om topresultaten te blijven behalen. Het laten groeien van bedrijven door effectieve online marketing geeft ons een kick!
 • Effectief en meetbaar
  • Online marketing is compleet meetbaar en daardoor ook zeer effectief in te richten. Op basis van de bedrijfsdoelstellingen stellen we graag samen een plan op om effectieve online marketing campagnes in te zetten. We sturen campagnes bij op basis van de doelstellingen en maken dashboards die de resultaten voor jou inzichtelijk maken.
 • Wij blijven voortdurend op zoek naar online marketing kansen voor jouw bedrijf!
 • Deadline = deadline.
  • Wij zijn van mening dat dit wel tweerichtingsverkeer is. Van beiden kanten moeten afspraken nagekomen worden en gevraagde input op tijd aangeleverd worden, alleen zo kunnen we samen online groeien.
 • Vrijheid
  • Wij vinden dat het je creativiteit ten goede komt als je je werk kunt uitvoeren wanneer en waar je wilt. Zo nu en dan werken we dan ook bijvoorbeeld vanuit koffietentjes in het centrum van Nijmegen of vanuit het buitenland.

"Bij een kennismakingsgesprek met potentiële klanten horen we vaak dat ze de concurrentie overal online zien en dat zij er ook graag bij staan. Hoewel dit geen doelstelling op zichzelf kan zijn (we kijken naar jouw bedrijf en gaan niet uit van de concurrent) is het, na een periode samen te werken, natuurlijk wel heel leuk om via meerdere personen (medewerkers en zelfs via hun klanten) te horen dat hun bedrijf online overal zichtbaar is, van social media tot banners op andere websites, video’s in YouTube en advertenties in Google. Dat geeft toch wel echt een goed gevoel en dan weet je dat onze missie bij deze klant is geslaagd".

Nicole | LOOP Online

Onze marketing specialisaties
Wil je meer weten over onze opleidingen, marketing certificaten en werkervaringen? We nodigen je uit om een kijkje te nemen op onze LinkedIn pagina’s en we zien de uitnodiging voor een LinkedIn connectie graag verschijnen.

Wil jij weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?​

Effectief online adverteren