Wij zijn LOOP Online

Even voorstellen
LOOP Online is opgericht door Nicole en Kristian in 2017. Met samen meer dan 11 jaar ervaring bij online marketingbureaus en te hebben gewerkt voor Google, weten we waar bedrijven naar op zoek zijn in een online marketing partner. Bij LOOP Online zetten we met plezier een extra stap voor onze klanten.

Onze ambitie
Een betrokken sparringpartner met diverse marketing specialisaties, dat is hoe onze klanten ons zien en dat is ook precies waar onze kracht ligt. Veel online marketingbureaus hebben specialisten die jouw bedrijf kunnen helpen maar lang niet al deze online marketingbureaus hebben specialisten die volledig betrokken zijn bij jouw bedrijf. Wij weten uit ervaring dat dit voor veel bedrijven een irritatie is, ze voelen zich 1 van de vele klanten. Een samenwerking met LOOP Online is kiezen voor betrokken online marketing specialisten die zich echt verdiepen in jouw bedrijf.

Kristian en Nicole

Wat ons speciaal maakt?

110% inzet

We doen de online marketing voor jouw bedrijf alsof het ons eigen bedrijf is, we zetten ons voor 110% in. We zijn betrokken en flexibel, we begrijpen dat je geen week wilt wachten voordat aanpassingen in je campagnes zijn doorgevoerd.

1 vaste contactpersoon die je direct kan bereiken

Kies je voor een samenwerking met LOOP Online, dan zullen wij je contactpersoon zijn vanaf het begin. Wij bepalen samen met jou de doelstellingen, voeren zelf alle online marketing werkzaamheden uit om die doelstellingen te behalen en zullen sparren met je over wat beter kan. Geen wisseling in contactpersonen.

Transparantie

Wij zijn transparant in de gedane werkzaamheden en resultaten. Juist omdat wij ons voor 110% inzetten voor jouw bedrijven hebben we niets te verbergen.

Geen wachtmenu’s, bandjes of projectmanagers die “het even intern voor je gaan navragen”.

De naam LOOP Online...

Onze naam LOOP (Engels, spreek uit als: loep) Online verwijst naar het “ongoing” proces van marketingactiviteiten waarbij we kijken naar de online touchpoints in verschillende fases van de customer journey. Touchpoints bestaan uit interactiemomenten tussen jouw bedrijf en de doelgroep. Dit varieert van het zien van een banner, het klikken op een tekstadvertentie, het liken van een post op Facebook tot het aanvragen van een offerte op de website. Al deze online touchpoints tezamen vormen de online marketing LOOP.

De customer journey is een belangrijk onderdeel van onze werkwijze. Met onze aanpak laten wij jouw bedrijf op het juiste moment zien aan je doelgroep, in alle fases van de customer journey. Vandaar dat de “infinite / endless” loop ook als symbool onderdeel uitmaakt van het logo van LOOP Online.
Wil je weten waarom de customer journey een belangrijk onderdeel is van onze aanpak? Lees dan onze werkwijze.

Onze missie en ervaringen
Onze missie is MKB bedrijven en webshops helpen bij het verbeteren van hun online positionering, om op die manier een bijdrage te leveren aan het behalen van hun marketing- en bedrijfsdoelstellingen.

Online marketing is belangrijk voor ieder bedrijf, de manier waarop online marketing ingezet moet worden is erg verschillend per bedrijf. MKB bedrijven waar wij veel ervaring mee hebben en waarvoor wij werken zijn actief in de automotive (auto’s, motoren, scooters), fietsbranche, onroerend goed (makelaars en inrichting van onroerend goed; vloeren, overkappingen, kantoormeubelen) en de recreatiebranche. Daarnaast hebben wij veel ervaring met online marketing voor webshops. Deze ervaring in combinatie met het voortdurend blijven ontwikkelen van onze online marketing kennis, zorgt ervoor dat wij de online campagnes inzetten die het beste passen bij jouw bedrijf! 

Branches die wij helpen groeien: 

 • Automotive (auto’s, motoren, scooters)
 • Fietsbranche
 • Onroerend goed (makelaars)
 • Afwerking woningen (vloeren, overkappingen, onderhoud & inrichting)
 • Interieur (advies, meubelen & kantoormeubelen)
 • Recreatiebranche
 • Online marketing voor webshops

En verder… waar geloven wij in?

 • Realistische inschattingen en adviezen: geen valse beloftes op voorhand die later helaas toch niet behaald blijken te zijn.
 • 1 maand opzegtermijn: We werken graag voor & met onze klanten samen aan een online groei en geloven in een langetermijn relatie. Mocht je om bepaalde redenen geen diensten meer willen afnemen dan vinden dat je niet “vast moet zitten” vanwege een contract. Wij geloven erin dat we onze meerwaarde voortdurend aan klanten laten ervaren.
 • Krachtige combinatie van kennis + ervaring = effectief: naast de jarenlange ervaring die we hebben in de online marketing blijven we ons voortdurend ontwikkelen. Dit is essentieel om topresultaten te blijven behalen en het laten groeien van bedrijven door effectieve online marketing geeft ons een kick!
 • Effectief en meetbaar: online marketing is compleet meetbaar en daardoor ook zeer effectief in te richten. Op basis van de bedrijfsdoelstellingen stellen we graag samen een plan op om effectieve online marketing campagnes in te zetten. We sturen campagnes bij op basis van de doelstellingen en maken dashboards die de resultaten voor jou inzichtelijk maken.
 • Wij blijven voortdurend op zoek naar online marketing kansen voor jouw bedrijf!
 • Deadline = deadline: wij zijn van mening dat dit wel tweerichtingsverkeer is. Van beiden kanten moeten afspraken nagekomen worden en gevraagde input op tijd aangeleverd worden, alleen zo kunnen we samen online groeien.
 • Vrijheid: wij zijn van mening dat het je werk ten goede komt als je het kunt uitvoeren wanneer en waar je wilt. Zo nu en dan werken we dan ook vanuit verschillende koffietentjes in het centrum van Nijmegen of vanuit het buitenland.

Meer te weten komen over de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Vrijblijvend met ons in contact komen?

Onze marketing specialisaties?

‘’Bij een kennismakingsgesprek met een potentiële klant horen we ze vaak zeggen dat ze de concurrentie overal online zien en dat zij er ook graag bij staan. Hoewel dit geen doelstelling op zichzelf kan zijn (we kijken naar jouw bedrijf en gaan niet uit van de concurrent) is het, na een periode samen te werken, natuurlijk wel heel leuk om vanuit meerdere personen (medewerkers en zelfs vanuit hun klanten) te horen dat hun bedrijf online overal zichtbaar is, van social media tot banners op andere websites, video’s in YouTube en advertenties in Google. Dat geeft toch wel echt een goed gevoel en dan weet je dat onze missie bij deze klant is geslaagd’’. 

Nicole | LOOP Online

Wil je meer weten over ons?

Wil je meer weten over onze opleidingen, marketing certificaten en werkervaringen? We nodigen je uit om een kijkje te nemen op onze LinkedIn pagina’s en we zien de uitnodiging voor een LinkedIn connectie graag verschijnen.

LinkedIn Nicole

LinkedIn Kristian